Doorgaan naar hoofdcontent

Vliegende start voor MG in België bij dealer group van Mossel in Hasselt

 

Vliegende start voor MG


De MG ZS EV beleefde een vliegende verkoopstart dankzij de onovertroffen combinatie van functionaliteit, veiligheid, uitrusting, prestaties, aantrekkelijk design en competitieve prijsstelling. Het is niet voor niets dat de ZS EV in zijn eerste verkoopjaar al meer dan 15.000 klanten wist te bekoren, waarmee het model topposities bereikte in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden en Frankrijk.

De MG ZS EV beleefde een vliegende verkoopstart dankzij de onovertroffen combinatie van functionaliteit, veiligheid, uitrusting, prestaties


Tevens was de MG ZS EV de allereerste, 100% elektrische SUV in het B-segment die een Euro NCAP-veiligheidsscore van vijf sterren kreeg toebedeeld. Als uitblinker in zijn segment werd de MG ZS EV door de Vlaamse Automobielbond (VAB) ook nog eens uitgeroepen tot ‘Gezinsauto van het Jaar 2021’ in de categorie ‘Elektrisch’. Dit zijn resultaten om trots op te zijn, maar dat betekent niet dat de ingenieurs van MG stilzitten. Het merk introduceert nu de grondig vernieuwde ZS EV die wordt gekenmerkt door een gemoderniseerd in- en exterieur, een aanzienlijk grotere actieradius tot 440 km (WLTP), verbeterde prestaties en nog meer technologie.


Intelligent electric design

De nieuwe MG ZS EV is een echte blikvanger dankzij het ‘intelligent electric design’ en te herkennen aan de compleet nieuwe voorzijde zonder grille. Ook nieuw zijn de ‘Silverstone’-koplampen die gebruikmaken van 21 LED-units, de ‘Phantom’ LED-achterlichten voor een extra gedurfde look en het nieuwe ontwerp van de lichtmetalen wielen. Tevens is de stekkeraansluiting aan de voorzijde vernieuwd en ontworpen voor eenvoudiger gebruik.



Intelligent electric design


In het gemoderniseerde interieur springt direct het vernieuwde dashboard in het oog, voorzien van een carbon-look afwerking, contrasterend stikwerk en een nieuwe touchscreen voor de bediening van het MG iSMART-connectiviteitssysteem. Het deels analoge instrumentencluster is vervangen door een volledig digitaal 7-inch cluster dat met fraaie graphics een verscheidenheid aan informatie weergeeft. Andere noviteiten zijn de draadloze telefoonlader, de centrale armsteun voor de achterpassagier, alsook de klimaatregeling die nu met een PM2.5-filter en ventilatieopeningen voor de achterpassagiers wordt geleverd.


Standard Range en Long Range

De nieuwe MG ZS EV wordt verkrijgbaar met keuze uit twee sterk verbeterde batterijvarianten. Te beginnen met de Long Range-versie met een 70 kWh-batterij en 115 kW (156 pk). Deze is direct vanaf de marktintroductie beschikbaar en biedt een actieradius van 440 km (WLTP). Dat is aanzienlijk meer dan de huidige ZS EV met een 44,5 kWh-batterij en een actieradius van 263 km. In een later stadium komt ook een Standard Range-versie (130 kW, 177 pk) met een 50,3 kWh-batterij en een actieradius van 320 km (WLTP) op de markt. Beide versies leveren een maximumkoppel van 280 Nm en staan garant voor aansprekende prestaties, zoals een acceleratie van 0-50 km/u in 3,6 seconden en van 0-100 km/u in 8,6 seconden.

Standard Range en Long Range

Verder is de Long Range-versie uitgerust met een 11 kW 3-fasen boordlader, waarmee klanten profiteren van kortere laadtijden bij een openbaar laadpunt met wisselstroom (AC). De nieuwe Standard Range-versie heeft een 6,6 kW boordlader. Voor beide batterijversies geldt dat ze standaard geschikt zijn voor snelladen (DC) met een vermogen tot 92 kW. In dat geval duurt het slechts 40 minuten om de batterij van 5% tot 80% op te laden.

Uitrustingen MG ZS EV

De nieuwe MG ZS EV is nu te bestellen de Van Mossel MG vestigingen. Behalve de twee uitrustingsniveaus en twee batterijvarianten is er ook keuze uit vijf carrosseriekleuren: Dover White, Pebble Black, Diamond Red, Como Blue en Cosmic Silver.

De nieuwe MG ZS EV is nu te bestellen de Van Mossel MG vestigingen. Behalve de twee uitrustingsniveaus en twee batterijvarianten is er ook keuze uit vijf carrosseriekleuren: Dover White, Pebble Black, Diamond Red, Como Blue en Cosmic Silver.


Standaard is de ZS EV uitgerust met climate control inclusief PM2.5-filter, verwarmbare voorstoelen, een met leder bekleed multifunctioneel stuur, LED-koplampen en -achterlichten, zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel, keyless entry, elektrisch verstelbare en verwarmbare zijspiegels, 17-inch lichtmetalen wielen en nog veel meer. De Luxury uitvoering combineert alle voorzieningen van de Comfort-uitvoering met zaken als een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, panoramisch zonnedak, 360-graden parkeercamera, lederen bekleding, zes luidsprekers met 3D Sound Effect en een draadloze smartphonelader in de middenconsole. Op het gebied van veiligheid voegt de Luxury ook Blind Spot Monitoring en Rear Traffic Alert toe aan de uitgebreide lijst van MG Pilot rijhulpsystemen.

Prijzen MG ZS EV

Standaard is de ZS EV uitgerust met climate control inclusief PM2.5-filter, verwarmbare voorstoelen, een met leder bekleed multifunctioneel stuur, LED-koplampen en -achterlichten, zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel, keyless entry, elektrisch verstelbare en verwarmbare zijspiegels, 17-inch lichtmetalen wielen en nog veel meer.


 Fiscale waarde¹ Verkoop-prijs²Bijtelling netto³
MG ZS EV Standard Range Comfort€31.990€ 32.985€ 158
MG ZS EV Standard Range Luxury€ 34.490       € 35.485€ 170
MG ZS EV Long Range Comfort€ 35.990 € 36.985€ 180
MG ZS EV Long Range Luxury€ 38.490     € 39.485€ 197

¹ gebruikt voor berekening van bv. bijtelling & subsidie particulieren ² prijs is incl. € 995 rijklaarkosten ³ getallen kunnen afwijken

Alle nieuwe MG-modellen worden geleverd inclusief 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie die van toepassing is op het gehele voertuig, inclusief elektrische aandrijflijn en batterij.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Luxueus fitnessen in hartje Hasselt in Belgie

  Luxueus fitnessen in historisch pand in hartje Hasselt Sinds kort is de boutique gym BANKSS op de Havermarkt in Hasselt geopend. De fitness is een ware streling voor het oog met marmeren vloeren, hoge plafonds, een smaakvol interieur, de allernieuwste fitnessapparatuur en groepslessen in de authentieke kluizenzaal. De gym is gelegen in het vroegere Grutman gebouw op de Havermarkt. Het statige pand werd volledig gerenoveerd en ingericht als een luxefitness,  uiteraard met behoud van de authentieke elementen. Voor de liefhebbers van groepslessen is er goed nieuws! Niet alleen kunnen ze deelnemen aan een waaier aan workouts (zoals boxing, yoga, pilates, spinning en total body workouts), ze kunnen bovendien  lessen volgen in de voormalige kluizenzaal!    “Ons motto is dat we starten op het niveau waar gemiddelde fitnessclubs eindigen”. Bij BANKSS kunnen mensen werken aan hun mentale en fysieke gezondheid in een plek met oog voor detail en esthetiek. We vinden het belangrijk dat onze lede

Koeriersdiensten voor leveringen in België met koeriers uit Hasselt

KoerierDirect is een betrouwbare en efficiënte leveringsdienst die u helpt uw pakketten en documenten snel en veilig te bezorgen. Of het nu gaat om een ​​dringende levering of een reguliere zending, KoerierDirect zorgt ervoor dat uw zending op tijd en in goede staat aankomt. Met hun diensten kunt u genieten van verschillende voordelen, waaronder: Snelle levering: zij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk wordt afgeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen. Veilige levering: ze behandelen uw pakketten en documenten met de grootste zorg en zorgen ervoor dat ze veilig worden afgeleverd op de juiste bestemming. Flexibele diensten: ze bieden verschillende leveringsopties aan, waaronder dringende leveringen en geplande zendingen.  Ze begrijpen dat elke klant anders is en daarom bieden ze op maat gemaakte oplossingen aan om aan uw behoeften te voldoen. Betaalbare prijzen: ze bieden concurrerende prijzen aan voor hun diensten, zodat u kunt genieten v

Tijd om jouw tuin op te frissen! Tip: Veerle Nelissen Floral Design

  Tijd om jouw tuin op te frissen! Tip: Veerle Nelissen Floral Design Iedereen moet zich thuis voelen in zijn eigen habitat ! Maar soms weet je even niet wat je met je interieur of je terrasbeplanting aan moet.  Welke plant in welke hoek? Hoog, laag, breed etc.  Wilt u een ‘eyecatcher’ of juist een plant die schittert door niet op te vallen?  Bij deze vragen bied Veerle u de helpende hand.  Na­tuurlijk door advies op maat.  Grote of kleine oplossingen, maakt niks uit, als u zich maar thuis voelt.  Hiervoor wordt samengewerkt met Atelier Vierkant, een Belgisch familiebedrijf  dat handgemaakte duurzame design bloempotten maakt voor zowel binnen als buiten. Voor uw interieur- en terrasbeplanting geef ik ge­specialiseerd advies.  Ook een kantoorin­richting en bedrijfsinrichting zijn pas af met een doordachte interieurbeplanting.  Uit onderzoek blijkt dat door het toepas­sen van planten de arbeidsproductiviteit stijgt  en het ziekteverzuim daalt. Het in stand houden van een goede inte­rieur