Doorgaan naar hoofdcontent

Snel en voordelig 1 pallet of meerdere Pallets verzenden door heel Europa

Snel en voordelig je eerste palletzending of meerdere palletzendingen aanmelden en 15% korting op de eerste factuur als welkomsgeschenk.

Naast zendingen binnen de Benelux kan je vanuit België op ons digitale platform ook direct vervoer aanvragen naar veel andere Europese landen. Momenteel kan dit tot en met 20m3 kubiekecenmeter , ofwel 6 europallets. 

 

Wil je gebruik maken van Pallettransport.be voor andere routes binnen Europa of voor grotere vrachtladingen of groupagezendingen? 

Vraag een offerte aan. Je ontvangt van ons een aanbod binnen 30 minuten.


Pallettransport.be is met name geschikt voor goederen die goed verpakt zijn op een mini-pallet, pallet, europallet of blokpallet en waar de tijdsgevoeligheid (looptijd) een belangerijke rol speelt.

 

Onze specialisaties zijn pakket- en pallettransport binnen Europa.

Als u voordelig een pallet wil verzenden naar een willekeurige bestemming in Europa ,  We organiseren het graag.

Uiteraard kunt u ook een europallet of blokpallet verzenden naar ieder ander willekeurig land in Europa.

Door de inzet van gespecialiseerde landenvervoerders kunnen we voor geheel Europa een oplossing aanbieden.

Voor spoedzendingen hebben wij een vaste partner die snel en accuraat uw pallet of pallets naar iedere bestemming binnen Europa vervoerd met een bakwagen met laadklep !

 

Pallettransport of palletvervoer is mogelijk naar de volgende landen : 

 

Albanie , Andorra , Armenie , Belarus , Belgie , Bosnie , Bulgarije , Cyprus , Denemarken , Duitsland , Engeland , Estland , Finland , Frankrijk , Griekenland , Hongarije , Ijsland , Ierland , Italie , Kosavo , Letland , Liechtenstein , Litouwen , Luxemburg , Malta , Moldavie , Monaco , Montenegro , Nederland , Macedonie , Noorwegen , Oekraine , Oostenrijk , Polen , Portugal , Roemenie , Servie , Slovenie , Spanje , Slowakije , Tsjechie , Turkije , UK Verenigd Koninkrijk , Zweden , Zwitserland ! 

 

Spoed of een normale palletzending ?

wij kunnen u voorzien van het juiste pallettransport of palletvervoer op het gewenste tijdstip en naar de gewenste bestemming in Europa.Reacties

Populaire posts van deze blog

Ontdek bij deze warme temperaturen Aquazure! in Ninove Belgie

  Ontdek bij deze warme temperaturen Aquazure! In onze showrooms in Ninove en Wichelen bent u aan het juiste adres voor waterplezier. Elk project wordt van A tot Z opgevolgd. U geniet daarbij van een kwalitatieve dienst na verkoop. Met bijna 20 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner inzake zwembaden, massagebaden én infraroodcabines. Laat uw dromen in vervulling gaan, wij helpen u verder én zorgen voor uw waterplezier! Onze zwembaden Al onze zwembaden worden geproduceerd in België. Wij zijn gespecialiseerd in monoblok zwembaden en zijn een erkend hoofdverdeler van LPW Ceramic Pools , Vita Pools en Zeydon Epoxy Pools zwembaden. Passende toebehoren zoals zwembadafdekkingen, filterinstallatie en zwembad verwarming maken het zwembad van uw dromen compleet. Aquazure zorgt voor een snelle en professionele aanleg van de zwembaden. Massagebaden/spa's Ook voor massagebaden kan u bij ons steeds rekenen op een professioneel advies. We hebben Hotspring spa's voor binnen en buiten, i

Koeriersdiensten voor leveringen in België met koeriers uit Hasselt

KoerierDirect is een betrouwbare en efficiënte leveringsdienst die u helpt uw pakketten en documenten snel en veilig te bezorgen. Of het nu gaat om een ​​dringende levering of een reguliere zending, KoerierDirect zorgt ervoor dat uw zending op tijd en in goede staat aankomt. Met hun diensten kunt u genieten van verschillende voordelen, waaronder: Snelle levering: zij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk wordt afgeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen. Veilige levering: ze behandelen uw pakketten en documenten met de grootste zorg en zorgen ervoor dat ze veilig worden afgeleverd op de juiste bestemming. Flexibele diensten: ze bieden verschillende leveringsopties aan, waaronder dringende leveringen en geplande zendingen.  Ze begrijpen dat elke klant anders is en daarom bieden ze op maat gemaakte oplossingen aan om aan uw behoeften te voldoen. Betaalbare prijzen: ze bieden concurrerende prijzen aan voor hun diensten, zodat u kunt genieten v